top of page
  • Writer's pictureBold Marketing

Γιατί να εμπιστευτείτε τη δημιουργία περιεχομένου σας στους επαγγελματίες;

To μάρκετινγκ περιεχομένου (content marketing) πρέπει να συμβαδίζει με την ταυτότητα (branding) της επιχείρησης σας.

Eιδικά τώρα που οι εταιρείες πρέπει να είναι πιο επικοινωνιακές, λόγω της συχνής αλληλεπίδρασης με τους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), εάν το περιεχόμενο σας δεν είναι ευθυγραμμισμένο με την ταυτότητα σας θα δυσκολευτείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κοινού σας.


Εάν επιθυμείτε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση του κοινού σας, το μάρκετινγκ περιεχομένου (content marketing) είναι ο τρόπος, διότι ένα σωστό μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να δείξει στους πελάτες σας τον «χαρακτήρα» της επιχείρησης σας. Σε μια οικονομία που όλοι αγωνίζονται να τραβήξουν την προσοχή των καταναλωτών, αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας!


Πιστεύετε πως το περιεχόμενο των αναρτήσεων στην ιστοσελίδα σας και των δημοσιεύσεων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντικατοπτρίζουν την εικόνα που θέλετε για την επιχείρηση σας;

Αναγνωρίζετε τη φωνή της επωνυμίας σας μέσω των κειμένων σας; Και ακόμα σημαντικότερο αναγνωρίζουν την φωνή της επωνυμίας σας οι πελάτες σας;

Το περιεχόμενο σας είναι αυτό που σας συνδέει με το κοινό σας και εάν το κοινό δεν μπορεί να σας αναγνωρίσει μέσα από την επικοινωνία σας, τότε η σχέση μεταξύ σας σιγά-σιγά θα σβήσει.


Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εξετάσετε αν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική περιεχομένου, μπορεί να σας βοηθήσει να κτίσετε μια σταθερή σχέση μεταξύ των δυνητικών πελατών σας, μετατρέποντάς τους στο μέλλον σε πιστούς πελάτες.

Στην Bold Marketing κάνουμε ακριβώς αυτό.


Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα πλάνο μάρκετινγκ περιεχομένου (content marketing), που όπως κάθε πλάνο μάρκετινγκ έτσι και αυτό θα πρέπει να περιγράφει τη στρατηγική σας, το κοινό σας, και τους στόχους σας. Θα πρέπει επίσης να καθορίζει ποιος θα δημιουργεί το περιεχόμενο, το είδος του περιεχομένου, και το πού και με ποια συχνότητα θα προβάλλονται οι δημοσιεύσεις.


Εάν αναρωτιέστε γιατί να εμπιστευτείτε και να προσλάβετε μια εταιρία μάρκετινγκ και πόσο θα σας κόστιζε κάτι τέτοιο, αναλογιστείτε τα ακόλουθα:

  • Μπορείτε να προσλάβετε μια ομάδα από ταλαντούχους και εργατικούς συγγραφείς περιεχομένου, το οποίο συνεπάγεται μισθούς και άλλα κόστη; Ή μήπως προσλαμβάνοντας μια εταιρία ως εξωτερικούς συνεργάτες για ένα προσυμφωνημένο ποσό σας συμφέρει καλύτερα;

  • Θα μπορούσατε να χειριστείτε παράλληλα με τις αρμοδιότητες σας και την επίβλεψη της δημιουργίας περιεχομένου; Χωρίς ένα έμπειρο άτομο που θα καθοδηγεί και θα επιβλέπει την ομάδα δημιουργίας περιεχομένου, η ευθύνη αυτή θα επιβαρύνει εσάς, για όλες τις διευκρινήσεις και εγκρίσεις που χρειάζονται για να προχωρήσουν.

  • Μπορείτε να είστε σίγουρος ότι το περιεχόμενο είναι έγκυρο και πως έχει γίνει η απαιτούμενη έρευνα; Ένα λάθος στα στοιχεία που παρουσιάζει ένα κείμενο είναι αρκετό για να χαθεί η εμπιστοσύνη του κοινού. Επομένως, ο έλεγχος πριν από κάθε δημοσίευση είναι σημαντικός.


Το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι πως η δουλειά που έχει γίνει παρασκηνιακά για κάθε άρθρο που διαβάζετε στο διαδίκτυο είναι αρκετή και πολύ σημαντική. Η αναγκαιότητα ενός επαγγελματία κειμενογράφου με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς είναι ξεκάθαρη. Ο επαγγελματίας κειμενογράφος έχει την ικανότητα να δημιουργήσει κείμενα μέσα από τα οποία να διαμορφώνει τον τόνο της φωνής της επιχείρησης σας για να αντικατοπτρίζεται ο επαγγελματισμός και η αληθινή εικόνα της επωνυμίας σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα πλάνο μάρκετινγκ περιεχομένου (content marketing) που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις επιχείρησης σας.



11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page