top of page
  • Writer's pictureBold Marketing

Η Άννα Χαραλάμπους αναλαμβάνει General Manager στην Bold Marketing

Updated: Apr 16



Με ευχαρίστηση, η Bold Marketing ανακοινώνει μία σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της, με την ένταξη της Άννας Χαραλάμπους ως General Manager.

 

Με προηγούμενη εμπειρία σε διευθυντικούς ρόλους σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπως η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ και η Louis Hotels,  και με συνεργασίες τόσο με τοπικά όσο και με διεθνή brands, η κ. Χαραλάμπους έχει αποδείξει την ικανότητά της στο στρατηγικό σχεδιασμό μάρκεντινγκ, τη διαφήμιση, την ψηφιακή προβολή, και τις δημόσιες σχέσεις.

 

Στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων της, η κα. Χαραλάμπους έρχεται να ενισχύσει την ομάδα της BoldMarketing με καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία στρατηγικής και εκστρατειών Μάρκετινγκ, αλλά και στην ενίσχυση των πελατειακών σχέσεων και στη συνολική ανάπτυξη του γραφείου.

 

Η Bold Marketing, ιδρύθηκε το 2019, και επικεντρώνεται στην καθοδήγηση επιχειρήσεων για τη δημιουργία μοναδικής εταιρικής ταυτότητας και την αποτελεσματική προσέγγιση των πελατών τους. Με την υποστήριξη της κας. Χαραλάμπους, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα "bold" στοιχεία των πελατών της, προβάλλοντας τα με έξυπνο και ξεχωριστό τρόπο στο καταναλωτικό κοινό.

 

Η φιλοσοφία της Bold Marketing είναι να εντοπίζει τα ξεχωριστά σημεία κάθε πελάτη και να τα αναδεικνύει, προσφέροντας πλατιά χαμόγελα ικανοποίησης τόσο στον πελάτη όσο και στην ομάδα της. Με τη συνεχή αφοσίωση στην πρωτοτυπία και την ατομική προσέγγιση, η Bold Marketing συνεχίζει να αναδεικνύει τη μοναδικότητα κάθε brand στον ψηφιακό και παραδοσιακό κόσμο του μάρκετινγκ.



109 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page